PEOPLE INVESTMENT

 

 

Als uw medewerkers bij ons een traject volgen kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, een grote vorm van flexibiliteit, optimale aandacht voor uw medewerkers, focus op uw bedrijfsdoelstellingen en gegarandeerd resultaat.

 

Onze opdrachtgevers bestaan uit een grote diversiteit van organisaties, van multinationale ondernemingen tot bedrijven zonder personeel of met enkele medewerkers. Onze kracht ligt in de combinatie van kennis van mens, organisatie en maatschappij. Wij zijn actief in alle bedrijfssectoren.

 

Wij bieden maatwerktrajecten waarbij we kijken naar de specifieke bedrijfsbehoefte. Flexibiliteit en resultaat staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Door onze betrokkenheid en doelgerichtheid zorgen wij voor de juiste balans tussen de behoefte van organisatie en haar medewerkers. Wij zijn trots op de langdurige relatie (sommige meer dan 20 jaar) met onze opdrachtgevers en zijn trots op de frequente vervolgopdrachten die wij verkrijgen.

 

Wij begeleiden alle functies ongeacht leeftijd, opleidings- of functieniveau. Onze positie is neutraal en objectief en dit geeft ons een grote slagvaardigheid in het duurzaam bereiken van de doelstellingen van onze opdrachtgevers en onze cliënten.

 

Onze werk- en handelswijze is duidelijk, transparant, integer en door een landelijke dekking beschikken wij altijd over werklocaties bij u in de buurt. Wij bieden de mogelijkheid tot vrijblijvende oriënterende gesprekken en zorgen voor heldere en duidelijke afspraken.

 

Ontzorgen

Ons doel is u te ontzorgen zodat u zich op andere taken kunt concentreren. Wij houden u structureel op de hoogte van de ontwikkelingen gedurende het traject.

 

Meer over:


► Onze Core Values

► Gedragscode.

► Opdrachtgevers.

► Mediatheek.

► Verzekeraars arbeidsongeschiktheid.

 

 

 

 

 

 

26 Jaar betrouwbaar partnership | info@people-investment.nl